Bestel een Belgisch virtueel nummer, met 1 klik

Virtuele nummers zijn de perfecte oplossing voor bedrijven Overal werken, elk apparaat, elk kanaal.

número de teléfono
Gewaardeerd door meer dan 1 miljoen zakelijke gebruikers

Eenvoudige stappen om uw virtuele telefoonnummer te krijgen

U kunt overal ter wereld een virtueel kantoor openen. Klanten en partners bellen u op uw lokale telefoonnummer, terwijl u overal ter wereld gevestigd kunt zijn.

Vul uw contactgegevens e-mail en mobiele nummer in

Selecteer de regio waarvoor je je nummer wilt activeren.

Begin met het ontvangen van oproepen op uw virtuele nummer

Bied ondersteuning aan klanten over de hele wereld

Met een internationaal virtueel telefoonnummer kunt u eenvoudig telefonische ondersteuning instellen in andere landen. Het enige dat u hoeft te doen, is uw nummer activeren en een begroeting opnemen in de talen die u kiest. In onze online studio kunnen uw oproepen in meer dan 16 talen worden beheerd. Geef vervolgens aan welke agenten oproepen zullen ontvangen op basis van tijdsbestek, talen, vaardigheden, enz. met behulp van geautomatiseerde slimme routering. Zodra je deze stappen hebt genomen, ben je klaar om eersteklas ondersteuning te bieden in het land van je keuze!

Verhoog de resultaten van uw verkoopgesprekken

Bied uw verkopers nummers aan voor elke regio die ze bellen om de resultaten van hun verkoopcampagnes te vergroten. Stel ze in staat hun doelmarkt te bereiken met een gemakkelijk te identificeren vast of mobiel nummer dat overeenkomt met het relevante gebied. Dit zorgt ervoor dat hun oproepen worden beantwoord met de best mogelijke ophaalsnelheid.

Verbeter uw marketingcampagnes met call tracking

Activeer een virtueel nummer voor elk van uw campagnes (Google Ads, Facebook Display, LinkedIn, enz.) en gebruik het dashboard voor het volgen van oproepen om het resultaat van elke campagne te bekijken. Telefoonactiviteit die aan een campagne is gekoppeld, kan u laten zien hoeveel oproepen zijn gegenereerd, de gemiddelde gespreksduur en de resultaten van uw campagne. Dit zal u helpen te weten waar uw beste leads vandaan komen en uw ROI verhogen.

Work Anywhere, Any Country, Any device.

Uw kantoor kan zijn geografische locatie wijzigen met behoud van alle bestaande bedrijfstelefoonnummers.

Nederland

Italië

Duitsland

Finland

Portugal

Nieuw Zeeland

Finland

Nederland

Italië

Portugal

Noorwegen

Krachtige functies die horen
bij uw virtuele telefoonnummer

Online Studio

Met onze online studio kunt u begroetingen voor uw telefoonsysteem maken in 16 verschillende talen, en uw wachtmuziek aanpassen.

VoIP Call App

Met de VoIP-app kunt u bellen en gebeld worden met uw virtuele nummer vanaf elk apparaat: desktopcomputer, laptop of mobiele telefoon.

Call Forwarding

Oproepdoorschakeling kan worden gebruikt om oproepen van een virtueel nummer naar uw telefoonsysteemgebruikers of andere externe nummers te sturen.

Call Groups

Oproepgroepen vereenvoudigen uw oproeproutering door gebruikers te groeperen op specialiteit, vaardigheden of afdeling.

Call Logs

Met oproeplogboeken en statistieken over de oproepgeschiedenis kunt u de activiteit van uw virtuele nummer volgen.

IVR

Een Interactive Voice Response-server is een geautomatiseerd systeem waarmee bellers toegang krijgen tot de mensen of personen die ze nodig hebben, afhankelijk van hun specifieke behoeften of de afdeling die ze willen bereiken.

Improve your company’s communication today!