Kresco en hallo, bundelen hun krachten

Overname versterkt hallo, basis in Zuid-Nederland en voegt data consulting expertise toe aan productiviteitsaanbod

Alkmaar / Nieuwkuijk, 12 januari 2022

Zakelijke ICT-leverancier hallo, en Kresco uit Nieuwkuijk maken vandaag bekend dat Kresco zich heeft aangesloten bij hallo,. Kresco is een Managed Service Provider uit Nieuwkuijk met meer dan 30 medewerkers en veel mooie klanten in de regio. Kresco is de afgelopen jaren onder leiding van William van Engelen, Jeffrey Joosten en Rody van Sambeek uitgegroeid tot een succesvolle MSP en betrouwbare IT-partner.

Naast cloud oplossingen op basis van Microsoft 365/Azure en Teams telefonie is Kresco actief op het gebied van data consulting (waaronder datawarehousing en data insights via Power BI) en app development, diensten waar de afgelopen jaren een significante groei is gerealiseerd. Met de Kresco Academy wordt ook een zelfontwikkeld e-learning platform gebruikt voor het trainen van zowel Kresco medewerkers als eindgebruikers bij klanten.

William zal bij de overname aftreden. Onder leiding van Jeffrey, Rody en Marco Voets wordt de continuïteit van Kresco gewaarborgd. William van Engelen: “Voor de klanten en medewerkers van Kresco is de aansluiting bij hallo een grote stap. We delen de visie op de belangrijke ontwikkelingen in de ICT en wat er de komende jaren nodig is om relevant te blijven. Naast aanwezigheid in de regio brengt de samenwerking landelijke dekking, een nog breder dienstenportfolio voor onze klanten en nieuwe kansen voor onze medewerkers.”

Marc Visser, directeur van hallo, vult aan: “Wij zijn erg blij met de combinatie met Kresco. Kresco heeft zich de afgelopen jaren op een bijzondere manier onderscheiden in de markt en de expertise van Kresco op gebieden als Microsoft 365, Azure, data/Power BI en development is een zeer welkome aanvulling. Met onze gezamenlijke missie om deze diensten toegankelijk te maken voor het MKB kijken we uit naar de samenwerking.”

over hallo,
Wij zijn hallo, de IT-partner voor alle ondernemers en KMO’s. Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloudoplossingen die voor u werken en niet andersom. heeft regionale kantoren in Alkmaar, Amsterdam, Tilburg, Barendrecht, Leeuwarden en Zeewolde. In het Caribisch gebied zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire. Ga voor meer informatie naar hallo.eu.

  • Share on social media:

Related Blog

CommITment sluit zich aan bij hallo,

PERSBERICHT: CommITment sluit zich aan bij Hallo, 06-12-2022 Overname versterkt...

december 6, 2022 | 1 min read, 21 sec reads

hallo, neemt Defero Communication Solutions over

Amsterdam / Nieuwegein, 20 juli 2022 Zakelijke ICT-leverancier hallo, en...

juli 20, 2022 | 1 min read, 6 sec reads

Kresco en hallo, bundelen hun krachten

Overname versterkt hallo, basis in Zuid-Nederland en voegt data consulting...

januari 12, 2022 | 1 min read, 51 sec reads