Hoe internationale virtuele nummers te krijgen en het belang ervan

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, en veel mensen hebben er meer dan één. Dit komt omdat mobiele telefoons essentieel zijn voor communicatie in onze steeds meer verbonden wereld. Zo kunnen we in contact blijven met onze vrienden en familie, waar we ook zijn.

Sommige mensen hebben echter nog steeds geen mobiele telefoon of willen er geen. Voor deze mensen kan een internationaal virtueel nummer een geweldige oplossing zijn.

In dit artikel bespreken we het belang van internationale virtuele nummers, het gebruik ervan en hoe ze ons bedrijf ten goede kunnen komen. Dus, zonder een moment te verspillen, laten we er meteen in duiken.

Wat zijn internationale virtuele nummers

Internationale virtuele telefoonnummers zijn telefoonnummers waarmee overal ter wereld gebeld kan worden. Ze werken net als gewone telefoonnummers, maar zijn niet gebonden aan een specifieke locatie. Dit betekent dat u een internationaal virtueel nummer kunt gebruiken om iemand in een ander land te bellen of te sms’en zonder interlokale kosten.

U kunt ook een internationaal virtueel nummer gebruiken om lokaal aanwezig te zijn in een ander land. Als u bijvoorbeeld een bedrijf hebt in de Verenigde Staten, kunt u een internationaal virtueel nummer met een Canadees netnummer gebruiken om reclame te maken voor uw bedrijf bij de Canadezen.

Internationale virtuele nummers zijn een ongelooflijke manier om in contact te blijven met vrienden en familie die in andere landen wonen of om uw zakelijke bereik uit te breiden naar nieuwe markten.

Hoe werken internationale virtuele nummers?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop internationale virtuele nummers kunnen werken. De meest voorkomende is de VoIP-technologie (Voice over IP), die het internet gebruikt om spraakoproepen te verzenden. VoIP wordt meestal gebruikt met een softphone, een softwaretoepassing waarmee u via uw computer gesprekken kunt voeren en ontvangen.

Een andere optie is het gebruik van een IP PBX (Private Branch Exchange), een telefoonsysteem dat gesprekken via het internet routeert. IP PBX-en zijn meestal duurder dan VoIP, maar ze kunnen een aantal extra functies bieden, zoals voicemail en conferentiegesprekken.

Als u een internationaal virtueel nummer wilt gebruiken voor uw bedrijf, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

Ten eerste moet u ervoor zorgen dat uw VoIP-provider nummers aanbiedt in het land of de regio waar u zaken wilt doen.

Ten tweede moet u een breedband internetverbinding hebben met voldoende bandbreedte om spraakoproepen te ondersteunen. En tenslotte moet u een betrouwbare VoIP-provider kiezen die een goede gesprekskwaliteit en een uitstekende klantenservice kan bieden.

Voordelen van internationale virtuele nummers voor bedrijven

In het bedrijfsleven is de eerste indruk de sleutel. Als u wilt dat uw bedrijf professioneel, mondiaal en gevestigd lijkt, is een internationaal virtueel nummer de juiste keuze voor u.

Een internationaal virtueel nummer (IVR) is een telefoonnummer zonder fysieke locatie dat kan worden gebruikt om oproepen door te sturen naar elk toestel over de hele wereld. Dit geeft uw bedrijf een lokale aanwezigheid in meerdere landen zonder meerdere fysieke locaties op te zetten.

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een IVR voor uw bedrijf.

Ten eerste geeft het uw bedrijf een lokale aanwezigheid in meerdere landen, wat u kan helpen vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten.

Ten tweede kunt u gesprekken routeren naar elke telefoon wereldwijd, waardoor u geld bespaart op interlokale kosten. Ten derde helpt het bij het creëren van een professioneel imago voor uw bedrijf.

Als u wilt dat uw bedrijf professioneel, mondiaal en gevestigd lijkt, is een internationaal virtueel nummer de juiste keuze voor u.

Een IVR kan u helpen vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten, geld te besparen op interlokale kosten en een professioneel imago te creëren voor uw bedrijf.

Wat doen virtuele nummers?

Virtuele nummers helpen bij verschillende toepassingen; hieronder staan de volgende.

Effectieve marketingcampagnes

Of u nu een kleine ondernemer bent die de prestaties van uw marketingcampagnes wil meten of een groot bedrijf dat het aantal telefoontjes van klanten wil bijhouden, een virtueel nummer kan een waardevol hulpmiddel zijn. Virtuele nummers zijn telefoonnummers die kunnen worden gebruikt om oproepen naar uw huidige telefoonlijnen te routeren. Ze kunnen worden geplaatst op websites, advertenties en e-mailhandtekeningen en kunnen worden gebruikt voor lokaal en gratis bellen. Bovendien zijn ze zeer betaalbaar en gemakkelijk op te zetten.

Hiermee kunt u gesprekken routeren

Voor bedrijven kunnen virtuele nummers worden gebruikt om gesprekken te routeren naar verschillende afdelingen of locaties. Dit kan u helpen ervoor te zorgen dat oproepen altijd snel worden beantwoord, zelfs als u een groot aantal oproepen hebt. U kunt Virtuele Nummers ook gebruiken om doorschakeling in te stellen, zodat oproepen naar een ander nummer kunnen worden doorgeschakeld als de lijn bezet is.

Workflows automatiseren

Virtuele nummers kunnen ook worden gebruikt voor klantenservice. U kunt een virtueel nummer bijvoorbeeld gebruiken om een automatisch terugbelsysteem op te zetten zodat klanten niet lang in de wacht hoeven te staan. U kunt virtuele nummers ook gebruiken om een IVR-systeem (Interactive Voice Response) te creëren, waarmee klanten door een menu met opties kunnen navigeren met behulp van hun toetsenbord.

Waarom Contact Center kiezen om internationale virtuele nummers te krijgen?

Er zijn vele redenen om Hallo te kiezen voor uw internationale virtuele nummers. Ten eerste bieden wij een breed scala aan nummers in meer dan 60 landen. Zo kunt u lokaal aanwezig zijn in elk land waar u zaken doet. Ten tweede bieden wij een uitstekende gesprekskwaliteit en klantenondersteuning. En tot slot zijn onze prijzen zeer concurrerend. Dus waarom wachten? Ontvang vandaag nog uw internationale virtuele nummers!

Conclusie

Dat is het! Je weet nu alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met Internationale Virtuele Nummers. Zorg ervoor dat u een betrouwbare VoIP-provider en breedband internetverbinding kiest om de beste gesprekskwaliteit voor uw klanten te garanderen. En vergeet niet uw nieuwe nummer te promoten op uw website en in marketingmateriaal. Veel geluk! 

  • Share on social media:

Related Blog

Hoe internationale virtuele nummers te krijgen en het belang ervan

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een mobiele telefoon, en veel mensen...

december 24, 2022 | 4 min reads, 51 sec reads

Virtuele telefoonnummers: Welk type is geschikt voor uw bedrijf?

There's no need to rely on traditional phone numbers anymore....

december 21, 2022 | 4 min reads, 50 sec reads

10 beste praktijken voor het gebruik van Interactive Voice Response (IVR)

Hoewel veel mensen denken aan IVR als niets meer dan...

december 11, 2022 | 5 min reads, 11 sec reads

Improve your company’s communication today!